ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


1 σχόλιο:

 1. Παρακαλώ δείτε αναρτήσεις μου!
  Ουδένας θεσμός και αρχή έσωσε το δίς εγχειρισμένο γατάκι απο έναν Καιάδα Άμοιρων ζώων που εγκλωβίζονταν σε τόνους εγκαταλελειμμένα σκουπίδια,χαρτιά,δέρματα ,μέταλλα κ.α στην είσοδο πολυκατοικίας μου σ΄ενα πρώην κατάστημα ΠΡΟΠΟ-ΛΟΤΤΟ!
  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ τα πάντα!Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ;;;63 ΗΜ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΩΝΑΚΕΙΟΝ!να ζει να σφαδάζει στο κλάμα και τώρα πλέον πρέπει να πέθανε διότι δεν ξανα έφαγε ότι του έβ αζα εδω και 4 ημέρες!Γιατι το υγιειονομικό ...τονίζε να ξαναβάλλουν ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ..να μην ακουμπήσω παγίδα γατιού πουθενά ..αν και ήταν μαιμού παγίδα και βγήκε και ποτέ δεν ξαναμπήκε!!!!!
  Για κακοποίηση και βασανισμό ως Θανάτου ..ευθύνεται η δεν ευθύνεται αυτή που άφησε ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ;;κα ι ενώ οι αρχές ήρθαν επι τόπου αυτή έλεγε δεν ειναι δικό μου το οικημα;;και τα υπόγεια;;Το περιεχόμενο που άφησε ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ;;;
  Οι αστυνομικοί επειδή ειχαν αναφερθεί για πλημμέλειές τους στο παρελθόν κυνηγούσαν εμένα και τα ζωάκια μου που ειναι ολα τσιπαρισμένα..κ.λπ.
  Κάποιος να δώσει μιά λύση υπάρχει;κι έστω και με πεθαμένο το Αμοιρο να πληρώσει;;κι εν όσω χρόνω βασανιζόταν εκει αυτή που άφησε τα σκουπίδια κι ο χώρος απολύτως δυσπρόσιτος ..με τα κουφάρια ποντικών και άλλων ζωων κόπρανα ως ενα μέτρο !με τα έντομα να ίπτανται σε τεραστία πυκνότητα και τη νύχτα;;κι ότι άλλο δεν εχουν καταγράψει οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ μου!!!!!!
  Υπάρχει δικηγόρως ζώων ,εφ΄ όσον ολοι στην Εισαγγελία μαζί και οι γραμματείς τους ευρίσκονται σε Θερινή Βακχεια και ραστώνη;..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...